Het is tijd voor jou!

Wat waanzinnig fijn dat wij gaan samenwerken!

Verlang jij ook naar balans tussen hoe jij je leven leidt en hoe jij je leven leeft? Dan is het nu hoogtijd voor jou!

  In slechts enkele maanden ontwikkelen we vanuit rust, energie & zelfvertrouwen jouw persoonlijke succesvolle leiderschap & lifestyle met impact op:

  • Jouw toekomst/ jouw potentie
  • Jouw familie/relaties
  • Jouw gezondheid/geest
  • Jouw financien/geld
  • Jouw zakelijke resultaten

  In enkele maanden zetten we samen de basis neer en bij jij bewust bekwaam. Als wij een jaar samenwerken passen we alle inzichten toe op jouw verandering in leiderschap & lifestyle en ben jij na afloop volledig onbewust bekwaam.

  Zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfleiderschap door focus, rust en energie! Het heeft niet alleen impact op je carriere, maar op jouw hele lifestyle!

  De duur van onze samenwerking is afhankelijk van jouw keuze:

  We kunnen 4 maanden samenwerken, waarbij ik samen met jou alles inzichtelijk maak. Je wordt hiermee Bewust-Bekwaam. Je gaat hierna zelf jouw verandering implementeren. Deze investering in jou bedraagt 4399 euro excl BTW, inclusief  1-op-1 gesprekken en periodieke dagen met andere topvrouwen in hetzelfde programma!

  De meeste vrouwen kiezen voor het jaarprogramma waarin we zorgen voor jouw persoonlijke implementatie. Dit is vaak de lastigste fase. Hierin ga jij actief veranderen. We willen allemaal graag ‘de verandering’ maar liever niet veranderen. In deze fase loop je  tegen allerlei belemmeringen, zelfsabotage en praktische zaken op. In het jaarprogramma werken we langdurig intensief samen. Dit maakt jou Onbewust-Bekwaam! Deze investering bedraagt 9999 euro exclusief btw, inclusief  1-op-1 gesprekken en periodieke dagen met andere topvrouwen in hetzelfde programma!

  Elke maand fysieke sessie van 1,5 uur en een bi-weekly call. Ik zit nooit op de tijd en ben tussentijds ook altijd beschikbaar via trello of whatsapp!

  met zelfvertrouwen

  jij zit op jouw plek omdat jij de beste bent! Niet alleen omdat je inhoudelijk vertrouwen hebt in jouw prestaties maar ook omdat je vertrouwen voelt over de manier waarop jij dingen aanpakt. Op jouw manier. Jouw stijl.

  met rust en energie

  door te leren hoe je al je gedachten uit kunt zetten met als resultaat dat je beter slaapt omdat niet alle to-do’s je meer aanvliegen. Rust geeft je ruimte om weer te voelen en echt intuïtief te besluiten.

  met vrouwelijk leiderschap

  door in te zien hoe fijn het is om jezelf te kunnen uitspreken en echt jezelf te zijn! Niet meer een rol spelen maar leiden vanuit intuïtie en echtheid.

  Maar bovenal voel jij ook gelukkig en succesvol!

  Annemarie is zelf een topvrouw en geeft jou dat gevoel ook vanaf de eerste minuut dat ze met je in contact komt. Ze luistert echt naar jouw behoefte en helpt je vervolgens heel gericht en stap voor stap jouw doel(en) te bereiken. Annemarie is voor mij meer dan een ‘mentor’. Door haar warme aanpak en betrokkenheid, ben ik vanaf de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid!

  Misschien heb je nog een van deze vragen?

  Ik vind mijzelf totaal geen topvrouw, is het programma wel iets voor mij?

  Jazeker!

  Allereerst vind ik dat de definitie van topvrouw door onszelf veel te krap is gedefinieerd. We doen onszelf zoveel te kort daarmee. We zien onszelf vaak als klein, we voelen ons klein. Ik zie je groter dan jij jezelf! Net zolang tot jij het zelf ook ziet! Alleen al je keuze om samen dit programma aan te gaan getuigt van grootsheid!

  Dit programma is voor alle vrouwen die in zichzelf willen investeren, die zichzelf de moeite waard vinden. Vrouwen die vele rollen in hun leven vervullen, zowel zakelijk als privé, met passie..maar soms even niet meer weten waar hun vlammetje van gaat branden. 

  Het programma is dus juist exclusief voor topvrouwen, vrouwelijke leiders en topondernemers die

  • Kiezen voor kwaliteit
  • Gewend zijn aan hoog tempo, snelle besluitvorming, voelen wat goed is voor hen
  • Houden van duurzaam resultaat

  Wanneer moet je het niet doen?

  Als je echt nog geen idee hebt waar jij zelf naartoe wilt. Dit is een van de weinige eisen die ik heb, maar ik wil je wel en goed resultaat kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je wel ongeveer weet wat je wilt.

  Als je eigenlijk niet echt iets wilt veranderen, ook prima!

  Als je liever vrijblijvend gecoacht wilt worden. Oprecht, ik ben mentor en dat betekent dat ik richtinggevend ben. Heb je dat liever niet, zoek dan een coach die beter bij jou past!

  En wanneer kies je om het wel te doen?

  • Als je serieus aan de slag wil met het creëren van jouw leiderschap, niet op basis van trucs, maar op basis van wie jij werkelijk bent.
  • Vanuit jouw kernkwaliteiten en jouw drijfveren krijg jij inzicht in wie jij bent en waar jouw kracht zit! Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen.
  • Door deze inzichten te koppelen aan jouw dagelijkse rituelen ga je vanuit kracht leven in plaats van op kracht! Dit geeft jou energie!
  • Inzicht in wat echt belangrijk is en wat echt jouw aandacht nodig heeft ten opzichte van ruis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Hierdoor kunnen jouw gedachten afdalen naar jouw gevoel waardoor je de kracht van intuïtief besluiten ontdekt!
  • Weet je, waarschijnlijk weet je alles allang! Maar eerlijk, heb jij al deze stappen ook al geïmplementeerd? Jouw leven hier omheen gebouwd?
  • Als je weet dat je niet meer wil aanmodderen en over een paar maanden echt resultaat wilt hebben behaald!

  Bedenk dan wel wat het je kost als je nu niet in actie komt. Hoe ziet jouw leiderschap er  uit? Speel jij in het juiste team? Loop jij dan nog steeds op je tenen of ben je eindelijk jezelf en durf jij daarvoor te gaan staan!?

  Het lijkt een tegeltjeswijsheid: ‘groei ligt aan het einde van jouw comfortzone’. En hoe meer ‘pijn’ het kost om verandering te omarmen, hoe gemotiveerder jij bent om dit te laten slagen.

  Het klinkt echt als iets voor mij, maar ik ben nu eerst nog bezig om iets anders af te ronden, heb er eigenlijk geen geld voor, dus ik wil liever nog een paar maanden wachten.

  Ik zeg altijd voor mij is alles oke. Dus als dit door jouw hoofd gaat, is dat dus ook oke. Maar hoe staat jouw leven er over een aantal maanden voor als je het nu uitstelt. Of eigenlijk geen besluit neemt….

  Een ding weet ik wel zeker: dat als wij nu beginnen jij over een aantal maanden vol energie staat omdat jij weet waar je echt goed in bent, je je eigen belemmering feilloos herkent en niet alleen dat jij zult bruisen van zelfvertrouwen en energie.

  Er zijn altijd omstandigheden waardoor het nu niet het moment is. Ik kan dat niet beoordelen. Ik kan je alleen meegeven wat samenwerken wel voor jou zal betekenen.

  Het is aan jou!

   

  Hi Annemarie, Ik heb na onze sessies mooie gesprekken met mijn team gehad, heb ze ook allemaal mooi boekje gegeven om op te schrijven waar zij blij en dankbaar voor zijn en wat zij voor komend jaar wensen. Ook aangegeven wat dit mij brengt. Zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. Voel mij zoveel beter dan bij de start. Ik weet ik ben er nog niet, maar heb er weer zin in. Dat heb jij mij gebracht. Je bent een ECHTE. Een echt mooi mens! Na de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid.

  Wat jij mij vorig jaar gebracht hebt is in geen woorden te beschrijven. Ik heb mijzelf teruggevonden en sta nu echt als authentiek leider voor mijn rol!

  Jij inspireert mensen en brengt hun in hun kracht. Je bent van toegevoegde waarde en hebt impact op iemands leven. In ieder die van mij. Als ik kijk waar ik was en waar ik nu naar onderweg ben, mag ik dankbaar zijn. Jij bent op basis hiervan voor mij een topvrouw