Bedankt voor het aanvragen van mijn e-book!

Je hebt het e-book vast niet zomaar aangevraagd.

Het is een boek vol met tips die ik graag had gehad in mijn corporate carriere, maar ook tips die mij als ondernemer in een stroomversnelling hebben gebracht waardoor ik nu een zeer succesvol bedrijf heb!

Ik hoop je met de lessen die ik hieruit haalde te inspireren zodat jij deze fouten niet (meer) hoeft te maken.

Maar ik heb nog iets leuks voor je. Mijn tips hebben is leuk, maar het zit m wel in de implementatie he? Dus zorg JIJ er nu voor dat je echt met deze tips aan de slag gat?

Daarom heb ik een podcastreeks opgenomen waarmee je direct in actie komt!

Deze reeks bestaat uit de eerste 7 podcasts uit een serie van 100 die ik normaal gezien exclusief deel met de vrouwen in mijn 100 dagen programma. 

Het zijn dus niet zomaar podcasts..

Ik neem je in 7 dagen mee in mijn methode hoe je elk thema van ratio kunt laten indalen…

Je kunt het bijna zien als een training van een week waarbij we ieder dag een nieuw aspect doorlopen! Elke dag neem ik je een stap dieper mee om een thema volledig eigen te maken. Op de eerste dag inspireer ik je, ik leer je een intentie te zetten, je gedrag hierbij te formuleren en uiteindelijk jouw toekomstige IK neer te zetten.

Let wel: deze 7 podcasts zijn onderdeel van het 100dagen programma en maken dus onderdeel uit van een serie van 100 podcasts die je elke ochtend kunt ontvangen als onderdeel van het 100dagen programma!

Deze podcasts zijn nu tijdelijk alleen hier te verkrijgen omdat ze exclusief bedoeld zijn voor de deelnemers aan het 100 dagen programma.

Maar omdat ik zo trots ben op mijn nieuwe ebook, vind ik dat dit ook wel gevierd mag worden.

Nu eenmalig 7 besloten podcasts voor maar 7 euro! 

Dit is natuurlijk een no brainer prijs. Ik zou het dus wel heel leuk vinden als je me laat weten welke inzichten deze podcasts jou hebben gegeven als je ze aanschaft.

Kracht van herhaling, gedurende de week elke dag even getriggerd worden op hetzelfde onderwerp. Door de herhaling beklijft het echt.

Lonneke

Elke dag 1 % en elke dag 1 korte podcast is een goede match. Het markeert elk begin van de dag, zet je geest open voor nieuw en anders (dan je gewend was). En de mix van verschillende themas en dagen (inspiratie etc.) maakt dat het niet te veel herhaling wordt. Ook erg leuk dat de hond soms meedeed of de vogels buiten.

pauline

Het gaf mij elke dag dat ene zetje om na te denken en te praten met elkaar over gewoontes, gedrag en intenties.
Ook waren de vele thema’s als het fundament, kern drivers, belemmerde overtuigingen tot manifesteren en in het juiste team zitten enorm passend en daardoor onderdeel van een gehele 100 dagen and beyond reis.

Carline

fijn om eens een lijstje to do te hebben om gericht aan te werken en af te kunnen vinken… En zo komen zaken die je liever niet aan wil pakken, toch op het lijstje omdat het nodig is….

Monique