Bedankt! Je ontvangt het EBOOK in je mailbox. Niets ontvangen? Download hem dan hieronder:

Je hebt het e-book vast niet zomaar aangevraagd. Het is een boek vol met tips die ik graag had gehad in mijn corporate carrière, maar ook tips die mij als ondernemer in een stroomversnelling hebben gebracht waardoor ik nu een zeer succesvol bedrijf heb! Ik hoop je met de lessen die ik hieruit haalde te inspireren zodat jij deze fouten niet (meer) hoeft te maken.

Maar ik heb nog iets leuks voor je. Mijn tips hebben is leuk, maar het zit m wel in de implementatie he? Dus zorg jij er nu voor dat je echt met deze tips aan de slag gaat?

Om het je makkelijk te maken heb ik een podcastreeks opgenomen waarmee je direct in actie komt! Deze reeks bestaat uit  7 podcasts waarin ik je in 7 dagen meeneem in mijn zelf ontwikkelde methode om elk onderwerp te laten ‘indalen’!

Het zijn dus niet zomaar podcasts…

Ik neem je in 7 dagen mee in mijn methode hoe je elk thema van ratio kunt laten indalen. Je kunt het bijna zien als een training van een week waarbij we ieder dag een nieuw aspect doorlopen! Elke dag neem ik je een stap dieper mee om een thema volledig eigen te maken. Op de eerste dag inspireer ik je, ik leer je een intentie te zetten, je gedrag hierbij te formuleren en uiteindelijk jouw toekomstige IK neer te zetten.

Let wel: deze 7 podcasts zijn onderdeel van het 100dagen programma en maken dus onderdeel uit van een serie van 100 podcasts die je elke ochtend kunt ontvangen als onderdeel van het 100dagen programma!

Deze podcasts zijn nu tijdelijk alleen hier te verkrijgen omdat ze exclusief bedoeld zijn voor de deelnemers aan het 100 dagen programma. Maar omdat ik zo trots ben op mijn nieuwe ebook, vind ik dat dit ook wel gevierd mag worden.

Nu eenmalig 7 besloten podcasts voor maar 27,-! (normaal 97,-)

Dit is natuurlijk een no-brainer prijs. Ik zou het dus wel heel leuk vinden als je me laat weten welke inzichten deze podcasts jou hebben gegeven als je ze aanschaft.

Yes, dat wil ik!