Start aanstaande maandag al met het 100dagen programma!

Verlang jij ook naar de juiste balans in jouw leiderschap en jouw lifestyle? Dan is het nu hoog tijd voor jou!

Heb jij ook dat gevoel?

Dat je leven jou leeft in plaats van dat jij je leven leeft!

Hard werken voor resultaten, hopende dat het opvalt?

 

Je kent alle methodes allang.

Weet jij welke eerste stap jij moet zetten om hieruit te komen? Ja hoor! 

Weet jij hoe je dit zelf moet doen? Ja hoor!

Maar doe je dit ook?

 

Er is niets zo frustrerend als alles wel weten, maar het niet te doen, of niet vol te houden! Want soms komt gewoon het leven voorbij en ben je weer even vergeten dat je goed op weg was.

Echt veranderen heeft nu eenmaal tijd nodig en soms verslapt je aandacht hierin even.

Hoe zou het voor je zijn als jij ditmaal echt doorzet?

Stralend in jouw persoonlijk leiderschap
vol zelfvertrouwen
met energie & rust
én focus
maar bovenal met een fijn leven,
zowel zakelijk als privé.

 

In het kort, ik heb je net een super ‘aanbod’ gedaan. Je bent net klant geworden van de Topvrouwen Innercircle!

Wat is er dan zo super?

Dat ik nog nooit zoveel kennis met je heb gedeeld, zo veel waarde, voor zo’n lage investering.
Nu deel ik altijd al veel kennis, luister maar naar mijn podcasts. Die zijn ook altijd vol waarde. Of kijk maar naar mijn gratis ebook of webinar: vol met waarde! 
Waarom? Ik kan nu eenmaal maar 20-25 vrouwen per jaar 1 op 1 coachen en ik wil graag veel meer vrouwen bereiken. Dus kies ik ervoor veel op deze manier te delen. 

Maar een complete academy met al mijn ‘stappen’ tot succes bij elkaar, dat deelde ik nog niet eerder!

100dagen lang een podcast om je aan te zetten!

Wekelijks thema inspiratie, dat deed ik ook nog niet eerder.

Waar wil jij over een jaar staan? 
Wie wil jij over een jaar zijn? 
Waar droom jij nou echt van? 
En welke eerste stap moet je vandaag zetten?
Hoe zou het voor je zijn als jij ditmaal echt doorzet?
Welke vrouw ontstaat er dan?

Onlangs besprak ik het nog met een klant. Al tijden loopt ze aan te klooien en nu is de pijn zo groot, dat ze een enorme urgentie voelt om het roer om te gooien.
Eerder was het alleen maar een verlangen naar anders. Nu moest ik mijn agenda omgooien vanwege haar urgentie. Ik doe dat graag hoor, maar soms lukt het net niet.

Alleen maar verlangen naar anders is niet voldoende om in actie te komen.
Dus als je alleen maar verlangt naar een succesvolle en aangename balans, stop dan met lezen. 

Je komt toch niet eerder in actie dan dat je echt pijn voelt om anders te moeten doen.
Maar stop dan wel met het gezeur…
Wel eindeloos erover praten, maar niets veranderen. Ga dan wel zelf iets doen oke! 

Beloof me dat je dat dan doet: stop het getrut. 
Voor mij is echt alles oke. Bewaar dan deze mail, voor een ander moment!

Maar stel je voor dat jij net als ik had, er best een beetje pijn zit.
Je altijd twijfelt over jezelf, jouw grootsheid, jouw zelfvertrouwen, jij jezelf vaak belemmert met allerlei gedachten…dan is er toch best enige urgentie toch?

Weet jij welke eerste stap jij moet zetten om hieruit te komen? Ja hoor! 
Weet jij hoe je dit zelf moet doen? Ja hoor!
Maar je doet er niets mee.

En toch, er is niets zo frustrerend als alles wel weten, maar het niet te doen, of niet vol te houden!

Daarom bied ik het persoonlijk leiderschapsprogramma voor topvrouwen in 100 dagen nu ook in een DIY-variant! Want het mag best iets makkelijker, toch? Starten wanneer jij wilt! Maar wel met maandelijks masterclasses en Q&A’s!

Want dan zou ook zomaar voor jou kunnen gebeuren……

 • Dat je echt gaat voelen hoe het is als je echt zelfvertrouwen voelt, zodat je niet permanent de erkenning en bevestiging van je omgeving nodig hebt.

 • Dat jij echt met de helft van jouw inspanningen dubbel zoveel resultaten kunt neerzetten!

 • Dat jij gaat stralen van het vertrouwen in jou! En van de energie die je dat geeft!

 • Dat je eerst denkt dat het toeval is als je dit bereikt, maar omdat we langere tijd samenwerken jij erachter komt dat het geen toeval is.

 • Dat je echt magisch aantrekkelijk wordt.

 • Zo’n vrouw die weet dat ze moest gaan van ‘doen’ naar ‘zijn’!

 • Die echt haarzelf is, waar niemand omheen wil gaan.

 • Zo’n vrouw die echt effectief is. 

 • Zo’n vrouw waartoe iedereen zich als een magneet voelt aangetrokken.

En dat je verrast bent dat er deuren open gaan, waar je vroeger niet bij de bel kon…

Dus jij ook mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat moet ik me voorstellen bij de online modules?
Ik werk altijd vanuit een programma. Alle stappen van het programma zijn ondertussen ook online te volgen. Elke week krijg je een nieuwe module aangeboden zodat je echt in jouw tijd kunt werken aan jouwzelfvertrouwen, rust, energie & impact!

Ik vind mijzelf totaal geen topvrouw, is het programma wel iets voor mij?

Jazeker!

Allereerst vind ik dat de definitie van topvrouw door onszelf veel te krap is gedefinieerd. We doen onszelf zoveel te kort daarmee.

Dit programma voor alle vrouwen die in zichzelf willen investeren, die zichzelf de moeite waard vinden. Vrouwen die vele rollen in hun leven vervullen, met passie..maar soms even niet meer weten waar hun vlammetje van gaat branden.

Het programma is dus juist exclusief voor topvrouwen, vrouwelijke leiders en topondernemers die

 • Kiezen voor kwaliteit
 • Gewend zijn aan hoog tempo, snelle besluitvorming, voelen wat goed is voor hen
 • Houden van duurzaam resultaat

Wanneer moet je het niet doen?

Als je echt nog geen idee hebt waar jij zelf naartoe wilt. Dit is een van de weinige eisen die ik heb, maar ik wil je wel en goed resultaat kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je wel ongeveer weet wat je wilt.

Als je eigenlijk niet echt iets wilt veranderen, ook prima!

Als je liever vrijblijvend gecoacht wilt worden. Oprecht, ik ben mentor en dat betekent dat ik richtinggevend ben. Heb je dat liever niet, zoek dan een coach die beter bij jou past!

En wanneer kies je om het wel te doen?

 • Als je serieus aan de slag wil met het creëren van balans in jouw leiderschap en je lifestyle, niet op basis van trucs, maar op basis van wie jij werkelijk bent.
 • Vanuit jouw kernkwaliteiten en jouw drijfveren krijg jij inzicht in wie jij bent en waar jouw kracht zit! Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen.
 • Door deze inzichten te koppelen aan jouw dagelijkse rituelen ga je vanuit kracht leven in plaats van op kracht! Dit geeft jou energie!
 • Als je echt een aantal grote stappen zakelijk (of in je eigen onderneming) wilt maken.
 • Als je echt graag inzicht wilt in wat echt belangrijk is en wat echt jouw aandacht nodig heeft ten opzichte van ruis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Hierdoor ga jij de juiste prioriteiten stellen!
 • Weet je, waarschijnlijk weet je alles allang! Maar eerlijk, heb jij al deze stappen ook al geïmplementeerd? Jouw leven hier omheen gebouwd?
 • Als je weet dat je niet meer wil aanmodderen en over een paar maanden echt resultaat wilt hebben behaald!

Bedenk dan wel wat het je kost als je nu niet in actie komt. Hoe ziet jouw leiderschap er uit? Speel jij in het juiste team? Loop jij dan nog steeds op je tenen of ben je eindelijk jezelf en durf jij daarvoor te gaan staan!?

Het lijkt een tegeltjeswijsheid: ‘groei ligt aan het einde van jouw comfortzone’. En hoe meer ‘pijn’ het kost om verandering te omarmen, hoe gemotiveerder jij bent om dit te laten slagen.

 

 

Het klinkt echt als iets voor mij, maar ik ben nu eerst nog bezig om iets anders af te ronden, heb er eigenlijk geen geld voor, dus ik wil liever nog een paar maanden wachten.

Ik zeg altijd voor mij is alles oke. Dus als dit door jouw hoofd gaat, is dat dus ook oke. Maar hoe staat jouw leven er over een aantal maanden voor als je het nu uitstelt. Of eigenlijk geen besluit neemt….

Een ding weet ik wel zeker: dat als wij nu beginnen jij over een aantal maanden vol energie staat omdat jij weet waar je echt goed in bent, je je eigen belemmering feilloos herkent en niet alleen dat jij zult bruisen van zelfvertrouwen en energie.

Er zijn altijd omstandigheden waardoor het nu niet het moment is. Ik kan dat niet beoordelen. Ik kan je alleen meegeven wat samenwerken wel voor jou zal betekenen.

Het is aan jou!

 

Jij inspireert mensen en breng hun in hun kracht. Je bent van toegevoegde waarde en heb impact op iemands leven. In ieder die van mij. Als ik kijk waar ik was en waar ik nu naar onderweg bent mag ik dankbaar zijn. Jij bent op basis hiervan voor mij een topvrouw. Dat is de ware definitie van een topvrouw. De topvrouwen meeting was ontzettend leuk. Kijk uit naar de volgende keer.

Rachel Heikerk

Manager RA

Ik heb na onze sessies mooie gesprekken met mijn team gehad, heb ze ook allemaal mooi boekje gegeven om op te schrijven waar zij blij en dankbaar voor zijn en wat zij voor komend jaar wensen. Ook aangegeven wat dit mij brengt. Zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. Voel mij zoveel beter dan bij de start. Ik weet ik ben er nog niet, maar heb er weer zin in. Dat heb jij mij gebracht. Je bent een ECHTE. Een echt mooi mens! Na de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid.

Cindy

CFO

Annemarie is zelf een topvrouw en geeft jou dat gevoel ook vanaf de eerste minuut dat ze met je in contact komt. Ze luistert echt naar jouw behoefte en helpt je vervolgens heel gericht en stap voor stap jouw doel(en) te bereiken. Annemarie is voor mij meer dan een ‘mentor’. Door haar warme aanpak en betrokkenheid, ben ik vanaf de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Ik kijk uit naar onze sessies, waar ik iedere keer weer meer groei en met veel energie uitkom.

Lidia Bernaert

Directeur

Annemarie is niet voor iedereen en precies dat, maakt haar fantastisch om mee te werken. Ze geeft je een duwtje in je rug op momenten, maar spreekt je ook stevig toe als je juist dat nodig hebt. Ze doorziet de situatie snel én komt met een scherpe, frisse blik. Ik zocht dat in een mentor. Snel ter zake komen en resultaten boeken! Zoek je een coach die een paar keer met je een uurtje gaat praten? Dan is ze dus niet voor jou 😉

Daniëlle Bourgondiën

Wat jij mij vorig jaar gebracht hebt is in geen woorden te beschrijven. Ik heb mijzelf teruggevonden en sta nu echt als authentiek leider voor mijn rol!