• Als je serieus aan de slag wil met het creëren van balans in jouw leiderschap en lifestyle, niet op basis van trucs, maar op basis van wie jij werkelijk bent.
  • Vanuit jouw kernkwaliteiten en jouw drijfveren krijg jij inzicht in wie jij bent en waar jouw kracht zit! Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen.
  • Door deze inzichten te koppelen aan jouw dagelijkse rituelen ga je vanuit kracht leven, in plaats van op kracht! Dit geeft jou energie!
  • Als je echt een aantal grote stappen zakelijk (of in je eigen onderneming) wilt maken.
  • Als je echt graag inzicht wilt in wat echt belangrijk is en wat echt jouw aandacht nodig heeft (ten opzichte van ruis) dat zorgt voor een opgeruimd hoofd. Hierdoor ga jij de juiste prioriteiten stellen!
  • Weet je, waarschijnlijk weet je alles allang! Maar eerlijk, heb jij al deze stappen ook al geïmplementeerd? Jouw leven hier omheen gebouwd?
  • Als je weet dat je niet meer wil aanmodderen en over een paar maanden echt resultaat behaald wilt hebben. 
  • Bedenk dan wel wat het je kost als je nu niet in actie komt. Hoe ziet jouw leiderschap er uit? Speel jij in het juiste team? Loop jij dan nog steeds op je tenen of ben je eindelijk jezelf en durf jij daarvoor te gaan staan!?

Het lijkt een tegeltjeswijsheid: ‘groei ligt aan het einde van jouw comfortzone’. En hoe meer ‘pijn’ het kost om verandering te omarmen, hoe gemotiveerder jij bent om dit te laten slagen.

Het klinkt echt als iets voor mij, maar ik ben nu eerst nog bezig om iets anders af te ronden, heb er eigenlijk geen geld voor, dus ik wil liever nog een paar maanden wachten.

Ik zeg altijd, voor mij is alles oke. Dus als dit door jouw hoofd gaat, is dat dus ook oke. Maar hoe staat jouw leven er over een aantal maanden voor als je het nu uitstelt. Of eigenlijk geen besluit neemt?

 

Een ding weet ik wel zeker: dat als wij nu beginnen jij over een aantal maanden vol energie staat omdat jij weet waar je echt goed in bent, je je eigen belemmering feilloos herkent en niet alleen dat! Je zult bruisen van zelfvertrouwen en energie.

Er zijn altijd omstandigheden waardoor het nu niet het moment is. Ik kan dat niet beoordelen. Ik kan je alleen meegeven wat samenwerken wel voor jou zal betekenen.

Het is aan jou!

Gerelateerde vragen

Heb je nog vragen?  Of twijfel je nog? Waarschijnlijk zit jouw vraag hier tussen!

Bekijk alle vragen

Als je echt nog geen idee hebt waar jij zelf naartoe wilt. Dit is een van de weinige eisen die ik heb, maar ik wil je wel een goed resultaat kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je wel ongeveer weet wat je wilt.

Als je eigenlijk niet echt iets wilt veranderen, dan is dat ook prima!

 

Als je liever vrijblijvend gecoacht wilt worden. 

Oprecht, ik ben mentor en dat betekent dat ik richtinggevend ben. Heb je dat liever niet, zoek dan een coach die beter bij jou past!

Jazeker! Allereerst vind ik dat de definitie van topvrouw door onszelf veel te krap is gedefinieerd. We doen onszelf zoveel te kort daarmee. Dit programma is voor alle vrouwen die in zichzelf willen investeren, die zichzelf de moeite waard vinden. Vrouwen die vele rollen in hun leven vervullen, met passie, maar soms even niet meer weten waar hun vlammetje van gaat branden.

Ik werk altijd vanuit een programma. Alle stappen van het programma zijn online te volgen. Elke week krijg je een nieuwe module aangeboden in jouw persoonlijke online omgeving, zodat je echt in jouw tijd kunt werken aan jouw zelfvertrouwen, rust, energie & impact!

De online modules worden versterkt door online masterclasses en periodieke live Q&A’s!

Daarnaast krijg je toegang tot een online community waar je al je vragen kunt stellen!

We starten aankomende maandag!