Vrijdag vroeg ik in de app wat ‘de groep’ voor de vrouwen betekent:

Het meedoen in een groep boost juist mijn zelfvertrouwen; ik sta niet alleen maar voel me gedragen of gesteund door nog tientallen andere kanjers. Het relativeert, zorgt voor humor en geeft extra glans aan het programma.

Het meedoen aan het programma houdt me scherp en zorgt ervoor dat juist op de momenten dat mijn eigen ontwikkeling dreigt onder te sneeuwen in de waan van de dag ik de aandacht voor mezelf niet verlies. Ik heb al veel grotere stappen gezet dan wanneer ik dit in mijn eentje had gedaan.

Het programma brengt mij de kracht van samen. Ik word gemotiveerd door de energie in de groep om groter te denken en daardoor het beste uit mezelf te halen. Daarnaast voel ik sisterhood; het elkaar helpen gaat moeiteloos.

Je hebt maar 1 leven. En neem 1 ding wel van mij aan. Elke dag die voorbij gaat, krijg je niet meer terug. Ik ben niet dramatisch hoor, maar ik ben wel 50 ondertussen. Ik weet waar ik het over heb.

Als je ook maar iets voelt nu, iets van urgentie… waar zit dan je twijfel?

Gerelateerde vragen

Heb je nog vragen?  Of twijfel je nog? Waarschijnlijk zit jouw vraag hier tussen!

Bekijk alle vragen

Er zijn altijd omstandigheden waardoor het nu niet het moment is. Ik kan dat niet beoordelen. Ik kan je alleen meegeven wat samenwerken wel voor jou zal betekenen.

Het is aan jou!

Lees meer...

Als je echt nog geen idee hebt waar jij zelf naartoe wilt. Dit is een van de weinige eisen die ik heb, maar ik wil je wel een goed resultaat kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je wel ongeveer weet wat je wilt.

Als je eigenlijk niet echt iets wilt veranderen, dan is dat ook prima!

 

Als je liever vrijblijvend gecoacht wilt worden. 

Oprecht, ik ben mentor en dat betekent dat ik richtinggevend ben. Heb je dat liever niet, zoek dan een coach die beter bij jou past!

Jazeker! Allereerst vind ik dat de definitie van topvrouw door onszelf veel te krap is gedefinieerd. We doen onszelf zoveel te kort daarmee. Dit programma is voor alle vrouwen die in zichzelf willen investeren, die zichzelf de moeite waard vinden. Vrouwen die vele rollen in hun leven vervullen, met passie, maar soms even niet meer weten waar hun vlammetje van gaat branden.

Ik werk altijd vanuit een programma. Alle stappen van het programma zijn online te volgen. Elke week krijg je een nieuwe module aangeboden in jouw persoonlijke online omgeving, zodat je echt in jouw tijd kunt werken aan jouw zelfvertrouwen, rust, energie & impact!

De online modules worden versterkt door online masterclasses en periodieke live Q&A’s!

Daarnaast krijg je toegang tot een online community waar je al je vragen kunt stellen!