Topvrouw

in
business

topvrouw

in
business

 

 

Het is tijd voor jou!

Het moment is aangebroken! Je hebt afscheid genomen van je succesvolle carrière binnen een (corporate) organisatie, en nu sta je voor een nieuw hoofdstuk. Jarenlang heb je je weg gebaand in de zakenwereld om diverse redenen, maar nu voel je dat het tijd is om je eigen bedrijf te starten.

Jouw regels, jouw tempo, jouw visie, jouw kernwaarden.

Maar waar begin je? Natuurlijk, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel is een belangrijke stap, maar dat is pas het begin. Nu begint het echte werk.

Wat wordt jouw benadering om de markt te veroveren? Ga je interim-werk doen? Of ben je van plan om je eigen bedrijf te starten? Misschien heb je nog geen concreet plan en dat is ook oké. Het kan ook zijn dat je al een bedrijf hebt opgezet, maar dat je moeite hebt om je klanten scherp voor ogen te krijgen. En ondertussen lukt het je nog steeds niet om volledig van je omzet te leven.

Dit zijn uitdagingen die veel ondernemers dagelijks tegenkomen. Ik heb al veel vrouwen geholpen om succesvol hun eigen bedrijf op te zetten. Vaak blijkt dat het niet alleen draait om het bedrijfsplan, maar om jouzelf, om je persoonlijk leiderschap.

Misschien voel je je onzeker over deze nieuwe fase in je carrière, ben je niet zichtbaar genoeg, en laten die kritische stemmetjes in je hoofd je twijfelen of je wel de juiste stappen zet. Misschien vind je het moeilijk om in een dagelijks ritme te komen nu je niet meer gebonden bent aan de klok van een corporate baan. En misschien aarzel je zelfs om te netwerken omdat je je nu, zonder die prestigieuze functietitel op LinkedIn, een beetje ‘onzichtbaar’ voelt.

Je weet dat niets doen geen optie is.

Je voelt dat je potentieel om succesvol te zijn om de hoek ligt, maar waar is dat precies?

Hoe kom je daar? Je onzekerheid overheerst soms en je zelfvertrouwen kan een deuk hebben opgelopen. Alles waarop je voorheen kon vertrouwen lijkt nu ver weg. Je was echt een sterke leider, een topvrouw, en nu voelt alles onwennig.

Wat zou je geven om die onzekerheid en twijfels achter je te laten? Om te doen waar je echt goed in bent, wat je passie is, en waar je ware potentieel ligt?

Je kunt op zoek gaan naar een businesscoach, wellicht heb je die zelfs al gehad? Die kan je uitstekend helpen met zaken als je bedrijfsplan, propositie en prijsstelling.

Maar weet je: het begint bij jou, bij jouw zelfvertrouwen. Twijfels (ben ik echt wel zo goed?), kritische stemmen, en de vraag hoe je klanten binnenhaalt, kunnen je tegenhouden.Misschien heb je wel een plan, maar omdat je zelf nog niet stevig staat, loopt het nog niet zoals je wilt.

Dit toegeven is niet makkelijk.

In je vorige carrière was je een sterke leider, een verbinder, een topvrouw. Maar nu voelt het kaal en kwetsbaar zonder die grote organisatie achter je.

Dus, wat als ik je vertel dat het anders kan? Wat als we samen gedurende een half jaar samenwerken, niet alleen aan je bedrijf maar ook aan jou? Dit valt vaak samen met de periode waarin je met de startersregeling kunt experimenteren om te zien of ondernemen iets voor jou is. Maar in plaats van experimenteren, gaan we leren en implementeren.

Succesvol, als de topvrouw die je was en nog steeds bent, maar dan op een andere manier. Op jouw manier!

Ben je er klaar voor? Of twijfel je nog?

In het geval van twijfel kan ik begrijpen dat het niet zozeer om de investering gaat, maar eerder om de waarde die je kunt realiseren. Heb je er vertrouwen in dat we samen deze waarde kunnen creëren voor jou? Vaak is de angst of je wel in staat bent om de gewenste resultaten te behalen. Laat me je verzekeren dat dit mogelijk is. Dat is de reden waarom ik me beschouw als een mentor. Ik ben er om je te begeleiden, om je hand vast te houden, en dit verschilt aanzienlijk van traditionele coaching.

Ik begrijp ook dat de twijfel soms ligt in het feit dat je denkt: “Weer een coach?” Dat is precies waarom ik mijn rol als ‘mentor’ vervul. Ik ben hier niet alleen om vragen te stellen, maar ook om advies te geven en richting te bieden.

Wat het resultaat betreft, hangt dit natuurlijk af van verschillende factoren. Echter, omdat we beginnen met een nulmeting en deze gedurende onze samenwerking blijven volgen, kunnen we concrete vooruitgang meten en tastbaar maken hoe jouw resultaten zich ontwikkelen.

Ons programma is gericht op het bereiken van duurzame resultaten op het gebied van jouw persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Dit is de kern van wat we samen willen bereiken.

 • Jouw toekomst/ jouw potentie
 • Jouw familie/relaties
 • Jouw gezondheid/geest
 • Jouw financien/geld
 • Jouw zakelijke resultaten 

Het coole is, je doen het niet alleen!

Juist omdat jouw verhaal zoveel lijkt op het verhaal van die andere vrouwen in mijn programma word ook jij onderdeel van de community met like-minded topvrouwen!

Vrouwen die elkaar op de rails houden! 

Vrouwen die elkaar erbij houden!

Vrouwen aan wie jij niets hoeft uit te leggen.

Waardoor jij je gedragen zult voelen.

 Vele topvrouwen en vrouwelijke topondernemers zijn je al voor gegaan.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. In een paar maanden vol zelfvertrouwen!

Dus doe jij mee?

Een tijdje terug heb ik Femtoring Community opgezet. Met alleen maar vrouwen die net als jij:

 • ambitieus zijn
 • altijd hard werken voor resultaat 
 • altijd sneller gaan ,
 • zelfverzekerd lijken, maar soms echt een beetje zelfvertrouwen missen
 • eigenlijk best eenzaam zijn omdat ze vrouwen missen die er hetzelfde in zitten als zij,
 • ze af en toe best last hebben om alle ballen hoog te houden.

En bovenal vrouwen die net als jij alles allang weten, maar soms best een beetje hulp kunnen gebruiken bij het implementeren en volhouden!

Eerlijk hoe ziet jouw leven eruit als je nu wel actie onderneemt?

Trust me! Ik zie het elke maand weer op mijn borrels en lunches!  De energie die daar ontstaat is echt magisch, maar hoe mooi is het als je dit voor langere tijd met elkaar mag voelen?

In het 6 maanden programma ontwikkelen we jouw persoonlijke leiderschap:
 • Nulmeting & rode draad
 • Jouw kerndrivers
 • De kracht van routines, hoe maak je het werkend?
 • Hoe ziet jouw toekomstige ik eruit?
 • Hoe ga je om met belemmerende overtuigingen?
 • Genialiteit, wat is dat voor jou
 • Borging & next steps
Gelijktijdig ontwikkelen we jouw onderneming!
 • jouw klant
 • jouw propositie
 • jouw website
 • sales & marketing
 • jouw financiele besturing
 • Borging, next steps

Meestal zeg ik, aarzel niet te lang. Dat advies geef ik niet voor mezelf, maar voor jou. Overmatig nadenken neemt vaak veel ruimte in beslag in je gedachten, en die ruimte kun je waarschijnlijk beter gebruiken voor andere zaken. Of nog beter, helemaal niet! Overbodige gedachten nemen alleen maar onnodige plek in je hoofd in, en laten we eerlijk zijn, jij weet eigenlijk al wat je nodig hebt, toch?

Ik hoop dat jouw “ja” voor onze mogelijke samenwerking voortkomt uit jouw gevoel. Omdat wij het voor jou kunnen verbeteren.

Dat is zelden gebaseerd op puur rationaliteit, maar meestal op intuïtie! Dus, wat vertelt jouw intuïtie je?

 

Zelfvertrouwen, zelfinzicht en zelfleiderschap door focus, rust en energie! Het heeft niet alleen impact op je carriere, maar op jouw hele lifestyle!

Wat heb jij nodig om te besluiten dat het echt tijd is voor jou? Om te voelen wat onze samenwerking ook voor jou kan brengen?

Geef jij aan als je nog meer nodig hebt? Bel me gerust! 06-51465147.

 

De duur van onze samenwerking is afhankelijk van jouw keuze:

We kunnen 5 maanden samenwerken, waarbij ik samen met jou alles inzichtelijk maak. Je wordt hiermee Bewust-Bekwaam. Je gaat hierna zelf jouw verandering implementeren. Deze investering in jou bedraagt 3999 euro excl BTW.

De meeste vrouwen kiezen (uiteindelijk) voor het jaarprogramma waarna we nà deze 5 maanden nog samenwerken om te zorgen jouw persoonlijke implementatie. Dit is vaak de lastigste fase. Hierin ga jij persoonlijk actief veranderen. We willen allemaal graag ‘de verandering’ maar niet veranderen. In deze fase loop je  tegen allerlei belemmeringen, zelfsabotage en praktische zaken op. In het jaarprogramma werken we langdurig intensief samen. Dit maakt jou Onbewust-Bekwaam

Elke maand fysieke sessie van 1,5 uur en een bi-weekly call. Ik zit nooit op de tijd en ben tussentijds ook altijd beschikbaar via trello of whatsapp!

 

met zelfvertrouwen

jij zit op jouw plek omdat jij de beste bent! Niet alleen omdat je inhoudelijk vertrouwen hebt in jouw prestaties maar ook omdat je vertrouwen voelt over de manier waarop jij dingen aanpakt. Op jouw manier. Jouw stijl.

met rust en energie

door te leren hoe je al je gedachten uit kunt zetten met als resultaat dat je beter slaapt omdat niet alle to-do’s je meer aanvliegen. Rust geeft je ruimte om weer te voelen en echt intuïtief te besluiten.

met vrouwelijk leiderschap

door in te zien hoe fijn het is om jezelf te kunnen uitspreken en echt jezelf te zijn! Niet meer een rol spelen maar leiden vanuit intuïtie en echtheid.

Maar bovenal voel jij ook gelukkig en succesvol!

 

Annemarie is zelf een topvrouw en geeft jou dat gevoel ook vanaf de eerste minuut dat ze met je in contact komt. Ze luistert echt naar jouw behoefte en helpt je vervolgens heel gericht en stap voor stap jouw doel(en) te bereiken. Annemarie is voor mij meer dan een ‘mentor’. Door haar warme aanpak en betrokkenheid, ben ik vanaf de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid!

 

Misschien heb je nog een van deze vragen?

 

Ik vind mijzelf totaal geen topvrouw, is het programma wel iets voor mij?

Jazeker!

Allereerst vind ik dat de definitie van topvrouw door onszelf veel te krap is gedefinieerd. We doen onszelf zoveel te kort daarmee. We voelen onszelf vaak klein. Ik zie je groter dan jij jezelf! Bovenal laat ik je dit zelf ook (in)zien!

Dit programma is voor alle vrouwen die in zichzelf willen investeren, die zichzelf de moeite waard vinden. Vrouwen die vele rollen in hun leven vervullen, met passie..maar soms even niet meer weten waar hun vlammetje van gaat branden of waar ze focus op moeten aanbrengen.

Het programma is dus juist voor topvrouwen, vrouwelijke leiders en topondernemers die

 • Kiezen voor kwaliteit
 • Gewend zijn aan hoog tempo, snelle besluitvorming, voelen wat goed is voor hen
 • Houden van duurzaam maar ook snel resultaat

Wanneer moet je het niet doen?

Als je echt nog geen idee hebt waar jij zelf naartoe wilt. Dit is een van de weinige eisen die ik heb, maar ik wil je wel en goed resultaat kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je wel ongeveer weet wat je wilt.

Als je eigenlijk niet echt iets wilt veranderen, ook prima!

Als je liever vrijblijvend gecoacht wilt worden. Oprecht, ik ben mentor en dat betekent dat ik richtinggevend ben. Heb je dat liever niet, zoek dan een coach die beter bij jou past!

En wanneer kies je om het wel te doen?

 • Als je serieus aan de slag wil met het creëren van jouw leiderschap, niet op basis van trucs, maar op basis van wie jij werkelijk bent.
 • Vanuit jouw kernkwaliteiten en jouw drijfveren krijg jij inzicht in wie jij bent en waar jouw kracht zit! Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen.
 • Door deze inzichten te koppelen aan jouw dagelijkse rituelen ga je vanuit kracht leven in plaats van op kracht! Dit geeft jou energie!
 • Inzicht in wat echt belangrijk is en wat echt jouw aandacht nodig heeft ten opzichte van ruis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Hierdoor kunnen jouw gedachten afdalen naar jouw gevoel waardoor je de kracht van intuïtief besluiten ontdekt!
 • Weet je, waarschijnlijk weet je alles allang! Maar eerlijk, heb jij al deze stappen ook al geïmplementeerd? Jouw leven hier omheen gebouwd?
 • Als je weet dat je niet meer wil aanmodderen en over een paar maanden echt resultaat wilt hebben behaald!

Bedenk dan wel wat het je kost als je nu niet in actie komt. Hoe ziet jouw leiderschap er  uit? Speel jij in het juiste team? Loop jij dan nog steeds op je tenen of ben je eindelijk jezelf en durf jij daarvoor te gaan staan!?

Het lijkt een tegeltjeswijsheid: ‘groei ligt aan het einde van jouw comfortzone’. En hoe meer ‘pijn’ het kost om verandering te omarmen, hoe gemotiveerder jij bent om dit te laten slagen.

Het klinkt echt als iets voor mij, maar ik ben nu eerst nog bezig om iets anders af te ronden, heb er eigenlijk geen geld voor, dus ik wil liever nog een paar maanden wachten.

Ik zeg altijd voor mij is alles oke. Dus als dit door jouw hoofd gaat, is dat dus ook oke. Maar hoe staat jouw leven er over een aantal maanden voor als je het nu uitstelt. Of eigenlijk geen besluit neemt….

Een ding weet ik wel zeker: dat als wij nu beginnen jij over een aantal maanden vol energie staat omdat jij weet waar je echt goed in bent, je je eigen belemmering feilloos herkent en niet alleen dat jij zult bruisen van zelfvertrouwen en energie.

Er zijn altijd omstandigheden waardoor het nu niet het moment is. Ik kan dat niet beoordelen. Ik kan je alleen meegeven wat samenwerken wel voor jou zal betekenen.

Het is aan jou!

 

Hi Annemarie, Ik heb na onze sessies mooie gesprekken met mijn team gehad, heb ze ook allemaal mooi boekje gegeven om op te schrijven waar zij blij en dankbaar voor zijn en wat zij voor komend jaar wensen. Ook aangegeven wat dit mij brengt. Zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. Voel mij zoveel beter dan bij de start. Ik weet ik ben er nog niet, maar heb er weer zin in. Dat heb jij mij gebracht. Je bent een ECHTE. Een echt mooi mens! Na de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid.

Wat jij mij vorig jaar gebracht hebt is in geen woorden te beschrijven. Ik heb mijzelf teruggevonden en sta nu echt als authentiek leider voor mijn rol!

Jij inspireert mensen en brengt hun in hun kracht. Je bent van toegevoegde waarde en hebt impact op iemands leven. In ieder die van mij. Als ik kijk waar ik was en waar ik nu naar onderweg ben, mag ik dankbaar zijn. Jij bent op basis hiervan voor mij een topvrouw