Over
mij

Over
mij

Mijn naam is Annemarie van den Thillart.

Mijn hele leven ben ik een enthousiast persoon geweest. Zeer energiek ook. Met een mening, maar naarmate ik ouder werd vertoonde ik steeds meer conflictmijdend gedrag. Vooral zakelijk. Ik wilde aardig gevonden worden en naarmate mijn carrière steeg binnen de corporate waar ik werkte, is dit nou niet echt een KPI die bovenaan staat.

De laatste jaren lag ik vaak wakker. Ik voelde dat ik mijzelf kwijtraakte. Om mee te spelen, nam ik een rol aan. Hierdoor liep ik op mijn tenen. Hierdoor raakt ik verder af van wie ik werkelijk was.

Ik vertrouwde niet meer op mijn intuïtie. Mijn krachtige zelf verdween, in weinig was ik nog authentiek.

Ik voelde mij eenzaam in mijn LT. Zo erg dat ik zelfs op zaterdag al een naar gevoel had, dat het alweer bijna maandag was! Toen wist ik, zo doorgaan is geen optie.

Uiteraard was ik helemaal niet klaar. Want om te voorkomen dat ik overspannen zou raken heb ik direct een mentor ingeschakeld.

Om zelf weer sterk te worden en bovenal mijzelf, zocht ik naar praktische methodes en oplossingen. Hiermee ontwikkelde ik mijn eigen methodiek.

Ik voelde dat dit een succesformule voor vele vrouwen kon zijn, vergelijkbaar met mijzelf.

Niet verdwaald, maar wel de weg kwijt.

Kenmerkend voor vrouwelijke leiders die met het stijgen van hun carrière, hun zelfvertrouwen zien afnemen en hierover graag weer de leiding nemen!

Vrouwelijke leiders die willen stralen in hun rol!

Ik ben op echt zoek gegaan naar mijzelf. Waar ben ik nou echt goed in? Waarom doe ik zo graag wat ik doe? Deze inzichten in mijn kernwaarden en -kwaliteiten heb ik verrijkt met hoe ik mijn leven het liefste leidt.

Dit was mijn sleutel naar zelfinzicht, zelfvertrouwen en echt zelfleiderschap. Uiteraard was dit een proces, maar deze inzichten maken dat ik nu weet waarvoor ik sta!

 

Uiteraard zijn deze elementen een vast onderdeel van mijn werkwijze geworden!

Door te leven volgens mijn fijnste routines heb ik veel energie gekregen en ben ik echt weer gelukkig geworden. In plaats van dat het leven mij leidt, leid ik mijn leven! Dat is voor echt leiderschap.

Door mijn routines voorop te stellen ben ik niet egoïstisch maar een aangenaam mens geworden. Daar vaart mijn omgeving wel bij! Ik maak geen geheim van mijn keuzes. Mijn routines en mijn drijfveren vormen daarin de basis. Hierin passen de vele rollen van mijn leven naadloos! Mijn leven is en-en in plaats van of-of.

Ik ben een topvrouw!

 

Ik wil je inspireren. Het kan anders, ook voor jou! Inspireren komt van het woord: in spirare. Dit betekent inademen of inblazen! De ziel of de geest ergens inblazen! Dat is exact wat ik hoop te bereiken voor jou! Dit ik je mag bezielen!

Ik wil je motiveren. Motiveren betekent letterlijk ‘onderbouwen’. De reden waarom jij iets doet of wilt. Maar motiveren betekent ook dat ik jou aanspoor om iets te doen, dat ik je prikkel of stimuleer.

Ik wil graag met je verbinden! Verbinden is de energie die tussen mensen ontstaat als zij zich gehoord, gewaardeerd en gezien voelen. Het gaat om elkaar iets gunnen en geven zonder daar (gelijk) iets voor terug te wensen.