Lieve topvrouw, hoe komt het toch dat je je onzeker voelt, terwijl het rationeel nergens op slaat?

Beats me…

Ik heb in de afgelopen maanden heerlijk hier voor de vuist weg allerlei onderwerpen met je gedeeld, maar wat ik deze dagen doe levert mij stress op. Waarom? Omdat ik nu namelijk echt iets roep over de kracht van mijn programma.

En ja ik weet het allemaal. Ik zal wel aan het groeien zijn, het moet schuren, zonder wrijving geen glans. Ja ja. Ik weet het. Maar neemt niet weg dat ik deze dagen toch echt serieus met een hogere hartslag rondloop.

Ik loop rond met allerlei gedachten. Echt bizar, omdat mijn programma echt al heel goed draait. Maar bottomline zit ik vast met de gedachte dat ik zenuwachtig word wat mensen van mij denken. Terwijl ik dacht dat ik daar al zo boven stond.

Waarom? Omdat ik het gevoel heb ik me heel kwetsbaar en naakt opstel.

Mijn post eindigen met een aanbod over mijn programma voelt echt niet als ‘ik’. Best gek, want ik ben reuze commercieel, ik ben dol op sales maar dit is echt iets anders. Zeker omdat ik deze week dus ook gelijk mijn nieuwe website lanceer, mijn eerste event heb op donderdagavond en vrijdag nog iets nieuws ga delen.

Het voelt zelf zo ongemakkelijk dat ik er een podcast over heb opgenomen… luister m hier: https://buff.ly/3KSkGWM

Maar he, ik heb voor hetere vuren gestaan. Dus ik ga gewoon door! Je kunt dit, Annemarie. Sterker nog, ik wil het alle topvrouwen niet ontzeggen.

Mijn programma en mijn eigen methodiek die aantoonbaar leidt tot resultaten. Mijn eigen visie op coaching & mentoring. Ja ik ben er absoluut zo trots op dat ik het hier gewoon blijf delen. Ondanks dat het schuurt. Wat als ik je zeg onze samenwerking leidt tot verandering? Dat jij jezelf kunt voelen en weer durft uit te spreken? Dat je ongegeneerd jezelf wilt zijn? Dit ik je mijn methodiek leer?

Dat onze samenwerking leidt tot de volgende resultaten: 1. Zelfvertrouwen 2. Rust in je hoofd 3. Vrouwelijk leiderschap Klinkt goed he? Het werkt ook echt. En omdat ik er zo in geloof bied ik dit programma aan met korting als jij snel besluit!

Hoe? Stuur me een berichtje dan hebben we het er over!