Lieve topvrouw, ik heb mijzelf gevonden.

Vanmorgen werd ik wakker. Een heel plezierig gevoel overviel me. Het einde van het jaar komt eraan. Mijn favoriete weken omdat ik echt dol ben op kerst en alles wat erbij hoort. Zelfs mijn werkkamer is versierd, dus iedereen met wie ik de aankomende weken een call heb, zal mijn kerstbomen zien.

Het is niet alleen kerst wat me zo’n plezierig gevoel gaf. Ook niet het feit dat mijn kaakontsteking op z’n retour is. (Dank trouwen voor al jullie lieve beterschap berichten, DM’s, voicemails, apps!)

Wat mij een plezierig gevoel gaf kwam door een paar dingen en zo aan het einde van het jaar deel ik dit graag met jou.

Ik heb mezelf gevonden. Ik kan het wel uitschreeuwen. Ik heb mezelf gevonden.

Aan de vooravond voor mijn 50e verjaardag heb ik eindelijk mijzelf gevonden.

Mogelijk denk je: goh nu al of nu pas?

Weet je, maakt mij niet uit. Het feit op zich is wat telt voor mij. Ik speel geen rol meer, ik heb mijn passie gevonden, mijn missie, mijn eigen geluid! En daarmee een enorme dosis energie (en ik was altijd al een redelijke energiebom!).

En met het vinden van mijzelf heb ik rust gevonden. Geen rol meer spelen. Niet meer op mijn tenen lopen. Niet meer de hele dag op mijn tellen passen, wat ik wel/niet mag zeggen.

Deze rust om wie ik nu ben geworden is overweldigend. Als bijvangst ben ik ook nog eens een stuk aardiger door geworden….Voor mij de essentie van authenticiteit.

Dus slaap ik zo lekker tegenwoordig. Kan ik haast niet wachten om de dag te starten, om jou te spreken, van jou te mogen leren, jou alles te leren. Het maakt me zo gelukkig.

Nog nooit heb ik deze state-of-mind gehad in december. Normaal was dit mijn meest stressvolle periode, terwijl ik ook toen zo van kerst hield.

Ben ik dan wellicht niet druk? Nou nee, mijn agenda zit megavol. Overvol. Maar omdat ik zoveel energie en rust ervaar is het geen enkel issue.

Gisteren had ik een cadeautje voor een aantal van mijn klanten…een bedankje voor hun vertrouwen in mij, Drie klanten die al bijna klaar zijn met het traject. Drie klanten die net pas gestart zijn.

Een middag met 6 vrouwen die elkaar niet kenden en na afloop met elkaar op retreat willen in 2023! Wat een energie, wat een mooie middag.

Ik was zo ongelooflijk trots dat deze topvrouwen hun agenda hadden bewaakt zodat ze gisteren echt aanwezig konden zijn. Authentiek, eerlijk, kwetsbaar en oprecht.

Weer zo’n energiebommetje voor mij om dit te mogen meemaken. Daar doe ik het voor.

Hoe zou het voor jou zijn? Hoe werkt dit voor jou? Zou jij wellicht een paar tips kunnen gebruiken hiervoor? Op 23 januari (duurt nog even) heb ik hierover een masterclass gepland staan.

Wellicht helpt mijn podcast hierbij (zie de link in de comments) of neem anders even contact met mij op.

Warme groet en maak er een mooie dag van!

Annemarie