Lieve Topvrouw, ben jij ook eenzaam?

Sinds ik jullie in grote getalen ken, ben ik geraakt door de eenzaamheid onder topvrouwen. Specifiek dat was indertijd mijn driver om jullie bij elkaar te brengen. Ik wist alleen nog niet hoe. Het werd het eerste event dat ik gisteren heb gehost

Het woord hier in mijn posts benoemen vond ik ingewikkeld, maar gisteravond heb ik mijn terughoudendheid hierover in mijn speech laten varen!

Het thema eenzaamheid onder topvrouwen bespreekbaar maken bleek geen taboe, maar een opluchting.

En dit maakt mij dankbaar. Om hierin een belofte aan jullie in te lossen om je met elkaar in verbinding te brengen is gelukt! Maar I’ve only just begon.

Dit smaakt naar meer.

Kon het maar weer gisteravond zijn. Want wat was het een feest, op een toplocatie.

Het ging allemaal vanzelf. De mix van topvrouwen klopte, de chemie, de ambiance en de heerlijke borrelplanken en wijntjes.

Maar bovenal werd het een avond van inspiratie, motivatie en verbinding! En laten dat nou net mijn kernwoorden zijn.

Het werd een avond van even iets minder eenzaamheid in je leven!

Het werd ook een avond van nieuwe verbindingen want bij de lancering van mijn nieuwe groepsprogramma stapten de eerste topvrouwen gelijk in gisteren! Een groepsprogramma met uiteraard mijn methodiek en hetzelfde beoogde resultaat! Een groepsprogramma omdat ik 1op1 eigenlijk al helemaal vol zit.

Tot eind volgende week concreet met 500 euro korting. We starten op 4 november.

Nog slechts enkele plekken zijn beschikbaar en omdat ik gisteren maar plek had voor 25 topvrouwen op het event, bied ik dit vanzelfsprekend ook aan jullie aan!

Een resultaatgericht mentorprogramma waarin wij enkele maanden intensief samenwerken aan jouw resultaat. Gegarandeerd!

Ik beloof jou namelijk zelfvertrouwen, rust en bovenal vrouwelijk leiderschap! Hoe dan? Doordat wij samen op zoek gaan naar jouw drijfveren en voor jou werkende routines. Maar bovenal doordat ik je ga leren om goed voor jezelf te gaan zorgen en niet constant zo streng voor jezelf te zijn!.

Klinkt goed he? En het werkt ook echt.

En omdat ik er zo in geloof bied ik dit programma aan met een 500 euro korting als jij snel besluit… tot eind volgende week.

Ben jij ook klaar voor jouw verandering?

Stuur mij een berichtje of plan op mijn website een afspraak in.

=

Waarom kies je voor mijn programma?

=

Plan een vrijblijvend gesprek in!