Lieve topvrouw, het ging niet meer tussen ons. Van het ene op het andere moment was het uit. Mijn langste relatie ooit. Bijna 25 jaar waren we samen. Ik zag het niet aankomen. Heb ik signalen gemist? 
Ik kon de verandering tussen ons niet verklaren, maar laat ik het bij mijzelf houden. Ik pas niet meer bij jou…..

Eerst voelde ik me opgelucht. Daarna ook leeg en bang. Wat nu? Rest van mijn leven een zwart gat of een lege bladzij? Ik wist het niet.
Om te voorkomen dat ik in een gat zou vallen, schakelde ik gelijk hulp in. Een top mentor. Zij liet mij werken aan mijn eigen herstel. Elke keer als ik naar haar toe ging had ik geen idee wat we zouden bespreken. Al snel leerde ik weer wie IK was. Want ik was mezelf echt kwijtgeraakt in onze relatie. Dat lag echt niet aan jou, dat lag ook aan mij. Ik had het toegestaan. Ik heb het zelf gedaan. Door haar hulp leerde ik weer dat ik wel iets waard was, veel zelfs! Ja lieve topvrouw, ik moest echt van ver komen.

Jij en ik hebben net ons 25-jarig jubileum net niet gered, twee weken daarvoor zijn we gescheiden. De Corporate en ik. Een scheiding, maar als vrienden uit elkaar, dat wel. Alleen geen CD-van jou, CD van mij issues. Dat dan weer niet. De auto, de iphone en de laptop gingen allemaal naar jou. Heel overzichtelijk. Ach, whatever.

Gelukkig is het alweer even geleden, maar ik kan nu stellen dat ik ook deze periode niet had willen missen. Veel tijd thuis bij mijn kids en man. Vriendinnen die mij opbeurden, mijn lieve ouders waar ik weer even kind mocht zijn. De ruimte om een hondje te nemen, onze Guusje. Het duurde alleen zo kort.

Want al snel begon er een nieuwe liefde. Eerst een verliefdheid, beetje flirten. Vlinders. En nu geruime tijd verder echt een tweede liefde! Wow. Hoe fijn. Daar waar ik dacht dat ik altijd alleen op mannen viel, bleek ik ook verliefd te kunnen zijn op vrouwen. Topvrouwen specifiek. Elke dag word ik zo blij wakker. Elke dag ontmoet ik de leukste meest inspirerende vrouwen. En kan ik ze helpen!

Deze week ga ik je precies vertellen hoe, want deze week ga ik namelijk het FEMTORING-programma lanceren. Lekker Hollands, met korting als je snel besluit en resultaat! Wil jij toch ook?
Hou mijn post deze week in de gaten… elke dag ben ik er! Als je mij vervelend vindt, scrol je dan even verder?

Maar als wij gaan samenwerken beloof ik jou resultaat! Zelfvertrouwen, rust en bovenal vrouwelijk leiderschap! Doordat wij samen op zoek gaan naar jouw drijfveren en voor jou werkende routines. En ik je ga leren om goed voor jezelf te gaan zorgen en niet constant zo streng voor jezelf te zijn! Dus zelfvertrouwen, rust en vrouwelijk leiderschap!

Hoe werkt dit voor jou?