“Voor ik het wist was ik mijn hele weekend bezig in mijn hoofd en kon ik nergens anders meer aan denken. Mijn hele weekend gevoelsmatig verknald en ik had het juist nodig. Nu is het maandag en ben ik al kapot.”

Lieve topvrouw, zomaar een opmerking deze week tijdens een sessie met een van mijn klanten. Ik weet zeker dat ik zo’n case verder niet hoef in te kleuren. Je herkent het vast.

Er gebeurt iets op kantoor en je bent er het hele weekend mee bezig. In je hoofd, maar nog erger…..het zakt af naar je gevoel. Zo’n knoop, zo’n naar gevoel in je keel dat je niet weg kunt slikken. Herkenbaar? Voor mij wel.

We hebben het er gisteren samen over gehad. We hebben geanalyseerd waar dit vandaan komt en ik heb wat tips gedeeld hoe hier mee om te gaan. Ook naar het zakelijke vraagstuk hebben we gekeken, hoe pak je nu succesvol door op zo’n situatie?

Zo’n knoop, zo’n naar gevoel in je keel dat je niet weg kunt slikken

Even daarna sprak ik mijn volgende klant, ook een topvrouw. Zij gaat momenteel door een turbulente tijd omdat zij gevraagd is voor een hogere positie binnen haar organisatie met dubbele verantwoordelijkheid. Alleen waren ze de bijbehorende ‘dubbele’ beloning vergeten. Tegen haar natuur in heeft zij zelf de lead genomen en een voorstel uitgewerkt wat zij reëel acht bij deze rol. Haar directie schrok aanvankelijk van haar voortvarendheid en wees het af. 
Haar herwonnen zelfvertrouwen en energie maakt dat ze vasthield aan het reële aanbod waardoor zij nu draaien. Ze willen haar absoluut niet kwijt en zien haar graag in die rol. Vrijdag maken ze de deal rond.
Ook deze topvrouw mag ik helpen als persoon en ook zakelijk adviseren. Ik toast vrijdag graag met haar mee als het rond is!

Zomaar even een kleine insight in mijn dagelijks werk.

Soms krijg ik namelijk de vraag of ik alleen maar leuke content op LinkedIn post! Nou nee hoor lieve topvrouw, dat kost mij enkele minuten omdat het namelijk gaat over alles wat mij dagelijks opvalt.
De rest van mijn dagen zijn gevuld met kennismakingen met andere topvrouwen en het samenwerken met mijn klanten!

Zou jij ook eens willen kennismaken en kijken hoe wij kunnen samenwerken?
Stuur je mij een DM? 

Warme groet!
Annemarie

Zomaar even een kleine insight in mijn dagelijks werk.

=

Waarom kies je voor mijn programma?

=

Plan een vrijblijvend gesprek in!