Lieve Topvrouw, ken je dat gevoel?

‘Als ik dit eerder had geweten, dan had ik het jaren geleden al gedaan….?’

Ik kan dat nu makkelijk zeggen.

Mijn programma draait goed. Mijn posts en nieuwsbrieven worden elke week gelezen. Soms zelfs 50.000 keer… Sterker nog, ik werd recent zelfs herkend (ben ik nu een BL-er?) Vorige week nog, op een training. ‘Joh ben jij niet Annemarie van LinkedIn?’ ehhh..

Want dit gaat over transformatie. Voor topvrouwen die hun gevoel niet meer laten spreken. Waarom? Door onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, weinig geloof in hun persoonlijk leiderschap, door de omgeving waarin ze werken of simpelweg doordat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt. Ik heb de sleutel gevonden en ben nu al met vele vrouwen midden in hun transformatie.

Zo mooi om te zien hoe ze bewegen en groeien! Zo fijn om hun vertrouwen in mijn aanpak te mogen ervaren.

Elke week zeggen topvrouwen ‘ja’ tegen mijn programma. Een resultaatgericht mentorprogramma waarin wij 5 maanden intensief samenwerken aan jouw resultaat. Gegarandeerd! Als wij 5 maanden gaan samenwerken beloof ik jou namelijk ook zelfvertrouwen, rust en bovenal vrouwelijk leiderschap! Hoe dan? Doordat wij samen op zoek gaan naar jouw drijfveren en voor jou werkende routines. Maar bovenal door goed voor jezelf te zorgen en niet constant zo streng voor jezelf te zijn!

Zelfvertrouwen, rust en vrouwelijk leiderschap door drijfveren, routines en zelfliefde.

Klinkt goed he? En het werkt ook echt. En omdat ik er zo in geloof bied ik dit programma aan met een korting als jij heel snel besluit! Ben jij ook klaar voor jouw verandering? Hoe? Stuur me een berichtje dan hebben we het er over! Of plan een afspraak in!

Warme groet, Annemarie