Lieve topvrouw, actie is het antwoord op veel vraagstukken. In beweging komen. Zelf de eerste stap zetten. Afwachten tot een ander iets voor je oplost is veelal niet de oplossing.

Gisteren had ik een zeer inspirerende sessie. Mij werd gevraagd naar mijn visie en mijn missie.

Glashelder.

Mijn visie op topvrouwen is dat ondanks dat er veel om ons heen gebeurt dat ons beïnvloed -zoals de enorme uitstroom van topvrouwen in het bedrijfsleven en overheid en ongelijke betalingen- topvrouwen zelf nog zoveel meer kunnen doen om hun positie te verstevigen.

Topvrouwen kunnen nog zoveel meer bereiken ZELF als ze meer:

  • ZELFvertrouwen ervaren,
  • zich ZELF als bron zien,
  • ZELF leiderschap nemen,
  • zich ZELF weten te bevestigen,
  • beter voor zich ZELF te zorgen,
  • ZELF inzicht in hun circle of influence,
  • ZELF weerbaar zijn.

En het is mijn missie om zoveel mogelijk topvrouwen te bereiken en ze hiervan te overtuigen. Dan krijgen we echt een beweging op gang. Vanuit de topvrouw ZELF.

Dit was mijn missie bij de oprichting van mijn bedrijf en het is in het afgelopen jaar alleen maar versterkt! We kunnen nog zoveel meer ZELF!

Als ik zie welke resultaten mijn klanten ZELF bereiken door de tools die ik ze aanreik, weet ik dat het kan. Het is gewoon mogelijk!

Rond dit thema wil ik volgend jaar meerdere online webinars, lunchen en borrels organiseren, ik wil namelijk nog meer topvrouwen ontmoeten. Nog meer inzichten opdoen. Mijn programma’s nog verder aanscherpen.

Hoe kunnen we zelf zorgen dat volgend jaar echt ons jaar wordt?

Door het zelf te doen!

En betekent het dan dat je daarbij geen hulp mag vragen? Zeker niet! Maar laat je helpen om het zelf nog beter te kunnen.

Dus, wie doet er mee? Stuur mij gerust een DM als je meer wilt weten over wat je zelf kunt doen!

Voor de kerst zal mijn gratis ebook verschijnen met mijn beste tips wat je zo direct zelf kunt doen, interesse? Stuur me een berichtje!

Voor nu, maak er zelf een topdag van!

Warme groet,

Annemarie