Dit zeggen topvrouwen die momenteel met mij werken of al met mij gewerkt hebben…

Jij inspireert mensen en brengt hun in hun kracht. Je bent van toegevoegde waarde en hebt impact op iemands leven. In ieder die van mij. Als ik kijk waar ik was en waar ik nu naar onderweg ben, mag ik dankbaar zijn. Jij bent op basis hiervan voor mij een topvrouw

Ik waardeer jou ontzettend voor de persoon die je bent en ik ben dankbaar voor het stuk dat je toevoegt aan mijn leven. Ik zat net in de auto en had zo een fijn moment alles ging als een film langs me heen en het voelde aan als ik ga ergens naar toe gaan. Ik ben me aan het ontwikkelen. Ik ga me nu focussen op wat we vandaag hebben besproken. Je bent een vrouw met impact. Je bent goed in wat je doet.

Mijn dank aan jouw adres begint inmiddels ongekende proporties aan te nemen

De eerste paar weken liepen natuurlijk eerst in de soep maar toen dacht ik nu of nooit en heb een lijn getrokken en ben super blij zoals het nu gaat. Ik sta nu echt voor het resultaat!

Wat jij mij vorig jaar gebracht hebt is in geen woorden te beschrijven. Ik heb mijzelf teruggevonden en sta nu echt als authentiek leider voor mijn rol!

Annemarie is zelf een topvrouw en geeft jou dat gevoel ook vanaf de eerste minuut dat ze met je in contact komt. Ze luistert echt naar jouw behoefte en helpt je vervolgens heel gericht en stap voor stap jouw doel(en) te bereiken. Annemarie is voor mij meer dan een ‘mentor’. Door haar warme aanpak en betrokkenheid, ben ik vanaf de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid!

Hi Annemarie, Ik heb na onze sessies mooie gesprekken met mijn team gehad, heb ze ook allemaal mooi boekje gegeven om op te schrijven waar zij blij en dankbaar voor zijn en wat zij voor komend jaar wensen. Ook aangegeven wat dit mij brengt. Zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. Voel mij zoveel beter dan bij de start. Ik weet ik ben er nog niet, maar heb er weer zin in. Dat heb jij mij gebracht. Je bent een ECHTE. Een echt mooi mens! Na de eerste kennismaking al meer in mijn kracht komen te staan. Iedere keer ben ik met met veel energie gegroeid.

Hi Annemarie, Ik ben super blij met mijn doorbraak en wil heel graag in het nieuwe jaar verder hieraan naartoe werken samen met jou. Dank je wel voor al je tools, rust en vertrouwen.

Linkedin

YouTube

Instagram

Facebook

KvK: 83730176
BTWid: NL003869912B73

Privacy Verklaring  >

Cookie Policy (EU) >